Liefde vier je samen met je dierbaren, op een prachtige plek in een warm land. Met korreltjes zand tussen je tenen of omringd door de geur van olijfbomen. Liefde vier je op een bijzondere plek in Nederland. In de tuin van een kasteel of op het terras van een strandpaviljoen met een mooie jurk die danst in de wind. Het ervaren van liefde is speciaal en elke bruiloft is bijzonder. Ik ben gelukkig dat ik als fine art fotograaf deze speciale momenten mag vastleggen. Dat ik de sfeer, elke lach en die ene traan van een intens liefdesverhaal mag vereeuwigen in mijn foto’s.

Information

Liefde is wat ik voel stromen wanneer ik de camera in mijn hand neem. Met liefde, rust en veel passie vang ik bijzondere momenten in mijn lens. Het perfecte beeld van een uniek liefdesverhaal vereeuwigd in de mooiste foto’s. Het is een eer om als fine art fotograaf jullie liefde vast te leggen. Om even deel uit te maken van jullie liefdesverhaal. Daarom is alleen het beste resultaat goed genoeg. Om elk bruidspaar mijn volledige aandacht te geven en exclusieve kwaliteit te garanderen fotografeer ik een beperkt aantal bruiloften per jaar. Reserveren is natuurlijk mogelijk. Vul het contactformulier in / neem contact op voor meer informatie of het vastleggen van een datum. 

investment

Daglicht is natuurlijk en zacht. Dit licht gebruik ik in mijn romantische foto’s. De streling van een zonnestraal of de speelsheid van de bruidsjurk die danst rond de stralende bruid. De lachrimpels op het gezicht van de trotse bruidegom of de structuur van olijftakken op een mooi gedekte tafel. Ik vang het in mijn lens. Mijn foto’s zijn tijdloos en vertellen jullie liefdesverhaal. Ze zijn licht, stijlvol en exclusief. Met oog voor elk detail. Voor de ringen, de kleurige bloemen en de structuur van luxe stoffen. Pasteltinten en wit als basis voor romantische beelden waaruit emotie spreekt. Echte, pure foto’s van bijzondere momenten in het verhaal van mensen. Niet geposeerd of gemaakt maar ontspannen en authentiek.

How we work

interested?

Book a Session

Hoe kan ik mijn engagement sessie of bruiloft boeken ? Geweldig leuk dat je mij wilt boeken als jullie fotograaf. Ik leg heel graag jullie liefde vast om jullie vervolgens blij te maken met fantastisch mooie beelden van jullie dag. Om kwaliteit te garanderen fotografeer ik een beperkt aantal bruiloften. Als jullie mij als jullie fotografe willen boeken dan graag het contact formulier invullen. Ik doe mijn best jullie aanvraag binnen 48uur te beantwoorden. 

Hoe kan ik mijn engagement sessie of bruiloft boeken?

FAQ

Ik shoot met de TOP camera’s van canon en professionele objectieven. Ik werk met drie camera’s. De canon 5D mark iii & iv en een analoge camera pentax 645N. In deze digitale camera’s wordt meteen een backup gemaakt van de beelden die ik schiet tijdens jullie mooiste dag.

Met welke camera’s werk je?

Ja graag! Vanaf 2018 ga ik alle bruiloften van 8 uur of meer met een second shooter vastleggen om nog meer mooie momenten en emoties te kunnen fotograferen tijdens jullie bruiloft en zodat ik nog meer oog voor detail kan hebben.

Komt er ook een second shooter mee?

Bij Jessica photography streven wij er naar om onze bruidsparen zo snel mogelijk blij te maken met hun foto's met de kwaliteit die zij mogen verwachten. Als extra service ontvangen onze bruidsparen binnen 1 week hun persoonlijke online gallery met daarin een eerste preview. Niet meer dan 5 weken na de bruiloft uploaden wij de gehele foto serie in deze gallery. 

Wanneer krijgen wij de foto’s geleverd?

Jazeker! Sinds ik het genoegen heb prachtige bruiloften te mogen fotograferen, heb ik op meerdere mooie plekken in het buitenland shoots & bruiloften vast mogen leggen. Ibiza, Porto, Lissabon, Toscane, Bali, Frankrijk & Belgie. Ik reis graag met jullie mee naar jullie mooie bestemming om jullie wedding of engagement shoot vast te leggen. Voor deze destination weddings of destination engagement shoots zijn er speciale tarieven en werkwijzen. Hebben jullie plannen om in het buitenland te trouwen en wensen jullie meer informatie hierover te ontvangen? Neem dan contact met mij op via het contact formulier of email.  Fact: Er staan natuurlijk enkele dream destination weddings op mijn wishlist. Een Wedding op Cuba of Santorini staat hoog genoteerd.

Fotografeer je ook destination weddings?

Jazeker! Het is mogelijk om bij mij prints, canvas of albums te bestellen. Na de bruiloft zal ik deze informatie brochure toesturen. Ik werk met professionele leveranciers, handmade luxe albums en de beste foto prints om jullie foto’s te showen. Daarom heb ik een ruime keuze in verschillende luxe albums met verschillende mogelijkheden. 

Bied je ook foto afdrukken aan?

Heb je andere vragen die hier niet tussen staan? Mail mij gerust met je vraag!